O meni

ko je đorđe banjai?

Ukratko, Đorđe Banjai je zaljubljenik u marketing, ecommerce poslovanje, štreber i lik koji se uvek trudi da sazna detalj više. E sad, da bi cela moja priča imala smisla, potrebno je da znaš nešto više o meni!

Više o meni

Biografija

Ja sam Đorđe, imam 25 godina i u digitalnom marketingu sam od 2015. Godine.

Ali moja priča ne počinje tako što sam jednog dana odlučio da hoću ovim da se bavim ili jer sam za ovo čuo na faksu, već sa jedne potpuno druge strane – sa digitalnim marketingom me je spojila muzika!

Tako je. Elektronska muzika je bila moja najveća strast u životu, odnosno puštanje elektrosnke muzike. Da, bio sam DJ, onaj lik koji je zaslužan za dobar provod, đuskanje i adrenalin na plesnom podijumu. Kao mlad DJ u gradu u kom baš i nema puno prilika za puštanje muzike koju volim, imao sam cilj da se ubacim u organizaciju jedinog muzičkog festivala na kom je to bilo realno, a sve to za idejom da, ako budem u ekipi, dobiću šansu da se pokažem i puštam mjuzu. I 2014. Godine sam u tome i uspeo – postao sam deo tima koji je u mom malom gradu pravio razliku!

Međutim, posao koji sam tu dobio bio je jako jednostavan – prodaja karata preko društvenih mreža. Naravno, daleko je to bilo od marketinga ali je to zapravo bio moj prvi dodir sa prodajom preko interneta. Motivisan i prepun želje da se dokažem, ja sam tu prodaju razvalio a organizatori su moj trud prepoznali, i sledeće godine mi pružili šansu da radim nešto konkretije, a to je bilo pisanje sadržaja za festivalski sajt, intervjuisanje izvođača i sve ono što bi mi pomoglo u muzičkom svetu i razvoju DJ karijere. (Ako te zanima kada sam nastupao kao DJ na baš tom festivalu, to se desilo tek 2017. Godine, a do tad sam bio operativac i deo organizacije.)


Početak

Digitalne karijere

Dakle, svoju karijeru digitalca sam počeo kao pisac i organizator sadržaja nakon čega sam se priključio i lokalnom internet portalu za koji sam pisao komercijalne tekstove za klijente – krenuo sam da se bavim marketingom kroz sadržaj (content marketing). Tada sam prepoznao da je marketing nešto što bi mogao da radim uporedo sa muzikom, jer, moralo je nešto i da se zaradi 😀 

2016. Sam završio PR školu i počeo da radim sa klijentima na izgradnji njihovih brendova na internetu, pohađao mnogo edukacija iz oblasti marketinga i usavršavao se na poljima komunikacije, krizne komunikacije, kreiranje strategija, pisanja, ali i društvenih mreža, u kojima sam se najviše pronašao. Iste godine sam odlučio da želim da se fokusiram isključivo na njih, pa i fokus stavljam na vođenje marketinga za klijente na društvenim mrežama.

Od tada, pa sve do 2021. Godine marljivo sam radio kao saradnik i partner u digitalnoj agenciji i prikupljao iskustvo i znanje koje sam primenjivao na klijentima iz gotovo svih oblasti (od medicine, pa sve do ugostiteljstva). Specijalizovao sam se za ecommerce biznise i vođenje oglašavanja na društvenim mrežama, ali i za Google reklamiranje, pa sam tako zaokružio ceo PPC paket usluga.

Marta 2021. Godine otvorio sam svoju firmu, agenciju Zeus Digital i od tada krećem da gradim svoju preduzetničku karijeru. Agencija Zeus Digital, trenutno broji 6 vrhunskih stručnjaka iz oblasti izrade strategija, web dizajna, SEO-a, društvenih mreža / PPC oglašavnaja + 1 praktikanta iz oblasti content writinga, i za kratak period od osnivanja iza sebe ima velik broj zadovoljnih klijenata koji su postali dugoročni partneri sa našom agencijom.

U svojoj dosadašnjoj karijeri sam vodio marketing kampanje za preko 120 klijenata i kroz konsultacije i ebook edukovao preko 300 vlasnika malih i mikro biznisa na našim prostorima.

Ako si u potrazi za agencijom koja će unaprediti poslovanje tvog biznisa, na pravom si mestu! Zakaži sastanak sa mnom i ja ću vrlo rado saslušati tvoje probleme, želje i ideje i predložiti najbolje rešenje koje možemo da ti pružimo.  A ako te je moja priča inspirsala i znaš nekoga kome bi naše usluge bile od koristi, podeli je sa njim – jer naš cilj je da svačiji biznis radi kako treba!

Vidimo se negde na internetu, ili nekoj žurci, jer sam i dalje zaljubljenik u elektronsku muziku kog često možete da sretnete na mestima gde se čuje dobra mjuza 😉

Moji

Blogovi

Pogled u budućnost e-commerce-a

Rast e-commerce-a se dešava brže nego što neki online trgovci mogu da drže korak, uglavnom zbog pandemije koronavirusa. Brz rast podstiče stalne promene u industriji koja se konstantno razvija. Pogledajte ovih 10 trendova koji mogu biti deo vaših strategija za

Detaljnije 💡

Da li se link building isplati?

Kao i sama oblast digitalnog marketinga, SEO se stalno razvija. To je delimično zbog složenosti pretrage, a delimično zato što kompanije koje stoje iza pretraživača ne vole da dele kako funkcionišu njihovi algoritmi za rangiranje. Uprkos tajnosti, postoje neke SEO

Detaljnije 💡

5 prednosti SEO-a za vaš online biznis

Da li znate tačno šta je SEO u marketingu? Za početak, SEO je skraćenica za optimizaciju pretraživača, i to je proces poboljšanja veb stranice na načine koji joj pomažu da se rangira u rezultatima pretrage kada korisnici pretražuju određene reči

Detaljnije 💡