Profesionalna Usluga

Usluge digitalnog marketinga

Usluge digitalnog marketinga predstavljaju sveobuhvatni marketinški paket, neophodan za rast i razvoj vašeg biznisa. Mi vam nudimo mogućnost da odaberete paket svih usluga, ili da se odlučite za one koje su vam trenutno najneophodnije. Ukoliko niste sigurni šta je najbolje za vaš biznis, kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći u odluci.

Digital marketing

Šta je digitalni marketing?

Digitalni marketing danas je ključni sastojak uspeha jednog biznisa. Proteklih godinu i po dana opametili su i najtvrdoglavije među nama – pokazavši da su prilike na tržištu nepredvidive, ali i da u vremenima velikih izazova bolje prolaze biznisi koje su prisutni na mreži. Uz to, digitalni marketing se može razumeti kao skup aktivnosti i alata koje koristimo kako bismo naš brend približili publici, povećali dostupnost naših proizvoda i usluga i ostvarili prodajne ciljeve.

Jednostavnije rečeno, ako korisnik pretraživača želi da pronađe “drvene daske za opšivanje kuće” Google će se potruditi da na prvu stranicu smesti tekstove koji su u većoj meri zasićeni ovim pojmom. Naravno, algoritam je tokom poslednjih godina toliko napredovao, da je sve teže rangirati se koristeći takozvane gray hat tehnike. Tajna rangiranja je u dobro napisanom tekstu, i pravilno ispoštovanim procedurama.

Benefiti digitalnog marketinga za vaš biznis

Benefiti digitalnog marketinga za vaš biznis su brojni, a mi smo izvdojili samo neke od najvažnijih: 

Bolje pozicioniranje brenda u očima idealnih klijenata/kupaca – doprinosi većem stepenu poverenja i lakšem odlučivanju.

Identifikacija i razvoj kulture brenda, zasnovana na identitetu idealne persone – čini vas izborom broj jedan u moru sličnih kompanija.

Bolje pozicioniranje brenda na društvenim mrežama i pretraživačima – doprinosi lakšem stizanju do novih klijenata/kupaca.

Sjajno korisničko iskustvo – doprinosi povećanju prodaje.

Niže cene oglašavanja, zahvaljujući dobro osmišljenim kampanjama – omogućava vam da rastete brže od konkurencije

Usluge digitalnog marketinga koje su vam na raspolaganju

Kod nas možete rešiti sve svoje digitalne nedoumice, i odabrati kompletan paket usluga digitalnog marketing, ili samo one koje su vam trenutno najvažnije. U nastavku pogledajte pregled usluga koje nudimo

Izrada plana marketinških aktivnosti

Ova usluga spada među najosnovnije korake digitalnog marketinga. Iako su određeni elementi uključeni u cenu ostalih usluga, ovde je reč o izradi kompletnog plana marketinških aktivnosti, koji uključuje sve kanale komunikacije i najčešće se izrađuje za period od 6 meseci do godinu dana. Ukoliko želite da svoj biznis podignete na viši nivo, toplo vam preporučujemo ovu uslugu. Marketinški plan se izrađuje u skladu sa potrebama klijenta. Slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam detaljno objasniti mogućnosti ove usluge, našu metodologiju i izraditi specijalnu ponudu prilagođenu baš vašim potrebama.

Usluge digitalnog marketinga
Digital marketing usluge

Marketing na društvenim mrežama

Ljude često buni razlika između usluga koje se odnose na marketing na društvenim mrežama, odnosno razlika između reklamiranja na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja za društvene mreže i vođenja profila na društvenim mrežama. Mi nudimo sve ove usluge, ali pod ovim paketom podrazumevamo izradu materijala za društvene mreže, u skladu sa strategijom i brendingom vaše kompanije. Ova vrsta aktivnosti ne mora nužno da uključuje plaćene oglase, niti izgradnju zajednice na vašim profilima na društvenim mrežama, međutim, obe navedene stavke su potrebne kako bi ovaj paket doneo najbolje rezultate (makar u najosnovnijem obliku).

Facebook reklamiranje

Facebook reklamiranje je posebna usluga u okviru marketinga na društvenim mrežama, i obuhvata pripremu kampanja i postavljanje oglasa koji će se prikazivati na društvenim mrežama Facebook i Instagram. U zavisnosti od vaših potreba, možemo vam izaći u susret i pripremiti digitalni reklamni materijal za oglašavanje, koji obuhvata pisanje prodajnog teksta prema eCommerce standardima i izradu grafičkog sadržaja. Takođe, postoji mogućnost da članovi vašeg tima pripreme materijale, prema našim smernicama.

Ovaj paket usluga najčešće biraju vlasnici internet prodavnica, za koje je idealno oglase plasirati na obe platforme.

Digitalni marketing
Online marketing usluge

Instagram reklamiranje

Reč je o sličnoj usluzi kao što je i Facebook reklamiranje, a razlika se ogleda u specifičnostima ove dve mreže, navikama i ponašanju vaše ciljne grupe na ovim platformama. Uz to, formiranje kampanja i priprema materijala može biti drastično drugačija. Sve naše usluge za cilj imaju i da vas edukuju, a po zahtevu klijenta postoji mogućnost obuke vaših zaposlenih, te osposobljavanje za samostalnu pripremu i postavljanje marketinških plaćenih kampanja.

Instagram reklamiranje se pokazalo kao da je veoma efikasno kod delatnosti koji se bave edukacijom, izgradnjom ličnog brenda ili pružanjem nekog oblika digitalnih usluga.

 

Vođenje društvenih mreža

Ovde je reč o jednoj all-inclusive usluzi, gde nam faktički u potpunosti prepuštate brigu o vašim poslovnim profilima na jednoj, ili na više društvenih mreža. Takođe, prema potrebama i mogućnostima vaše kompanije, ova usluga može i ne mora da obuhvata usluge plaćenog reklamiranja.

Profesionalno vođenje društvenih mreža zahteva temeljnu strategiju, plan aktivnosti i dodatne stvari koje direktno utiču na izgradnju brenda na njima.
Baš iz tih razloga je neophodno da se ovome pristupi na adekvatan način i osmisli koncept koji će vas izdvojiti od konkurencije.

Usluge digitalnog marketinga
Usluge digitalnog marketinga

SEO optimizacija

Optimizacija sadržaja za pretraživače spada u red najvažnijih usluga digitalnog marketinga. Želja nam je vaši klijenti budu zadovoljni nakon svake interakcije za vašim biznisom. Danas je web sajt postao lična karta vašeg biznis i dobro korisničko iskustvo je garant uspeha i rasta.

Primenjujući najsavremenije tehnike i SEO metodologiju, za relativno kratko vreme uspevamo da vam poboljšamo rangiranje, dok je korisničko iskustvo poboljšano istog momenta kada sajt uskladimo sa najsavremenijim primerima dobre prakse.

Izrada web sajtova

Većina naših klijenata koja nam pruži poverenje i odluči se za neku od usluga koje nudimo, vrlo brzo odabere i uslugu izrade web sajta. Iako se nove kompanije osnivaju svakodnevno, daleko je veći broj onih čiji su sajtovi zastareli i potreban im je redizajn.

Bilo da je reč o kozmetičkim izmenama, ili je vašoj kompaniji potreban potpuno novi sajt, na pravom ste mestu. Obratite nam se i rado ćemo sagledati vašu situaciju i pripremiti najbolje moguće rešenje za vaše potrebe.

Usluge digitalnog marketinga
Usluge online marketinga

izrada vizualnog identiteta

Za kraj, kraljica među uslugama digitalnog marketinga – izrada vizuelnog identiteta. Naravno, od ovoga sve počinje, te je naša topla preporuka da prvo krenete od (re)dizajna logotipa i definisanja ukupnog brendinga. Iako rezultati ove vrsta usluga nisu vidljivi kao kod drugih, vizuelni identitet je jedna od onih stvari koje vam mogu zapečatiti sudbinu poslovanja. Zato je bitno da se obratite stručnjacima i ništa ne prepoustite slučaju

Niste sigurni šta vam je potrebno?

Ne brinite, rado ćemo vas saslušati i otkloniti sve potencijalne nedoumice i ukoliko je neophodno, još detaljnije pojasniti usluge koje vam nudimo.