Profesionalna Usluga

Usluga SEO optimizacije

Želiš da se dobro rangiraš na Google-u, ali ne znaš kako? Ne brini, mi znamo. Poslove SEO optimizacije je najbolje prepustiti profesionalcima, koji umeju da prepoznaju specifične karakteristike tvoje industrije i/ili niše i pomognuti da stigneš do prve stranice u najkraćem mogućem roku.

seo

Šta je SEO (Optimizacija za pretraživače)?

SEO, odnosno Search Engine Optimization predstavlja skup tehnika, metoda i koraka kojim se optimizuje određeni digitalni tekst. Ove tehnike  omogućavaju nam da na jednostavan način pomognemo Guglu, ili nekom drugom pretraživaču, da prepozna i smesti naš sadržaj na odgovarajuće mesto. Ovo mesto zavisi od reči koju korisnik pretraživača koristi.


Jednostavnije rečeno, ako korisnik pretraživača želi da pronađe “drvene daske za opšivanje kuće” Google će se potruditi da na prvu stranicu smesti tekstove koji su u većoj meri zasićeni ovim pojmom. Naravno, algoritam je tokom poslednjih godina toliko napredovao, da je sve teže rangirati se koristeći takozvane gray hat tehnike. Tajna rangiranja je u dobro napisanom tekstu, i pravilno ispoštovanim procedurama.

KAKO MI RADIMO SEO?

SEO nije nikakva magična formula (mada imamo i to u ponudi) već pažljivo osmišljen strateški pristup sadržaju kojim raspolažemo. Optimizaciju je najbolje sprovoditi na nivou celog sajta, jer stranice utiču jedna na drugu, te jedna savršeno optmizovana stranica nije dovoljna. Posebno ukoliko je ostatak sajta loše optimizovan. U našem radu sa klijentima najčešće prolazimo kroz sledeće korake

SEO optimizacija
SEO analiza

Analiza postojaćeg web sajta

Tehnička analiza trenutnog web sajta i pronalaženje prostora za poboljšanje.

Istraživanje ključnih reči

Pretraga ključnih reči

Pronalaženje i analiza ključnih reči koje su relevantne za vaš biznis i kreiranje liste.

seo strategija

Kreiranje SEO strategije

Nakon istraživanja ključnih reči postavljamo strategiju i kreiramo plan implementacije.

seo rezultati

Praćenje i analiza rezultata

Detaljno se posvećujemo analizi podataka i pratimo rezultate SEO kampanja.

Prednost optimizacije sajta za Google

Prednosti optimizacije sajta su brojne, ali je svakako najznačajnije to što Google prosto voli optimizovane sajtove. Google-u je stalo da svoje korisnike učini srećnim i da im pomogne da dobiju odgovor na svoju potragu. Upravo zato se trudi da na vrhu pretrage prikaže najkvalitetnije stranice. Ovo su samo neki od benefita dobro optimizovanih sajtova:

Naše SEO usluge

Saradnja sa klijentima kojima su potrebne usluge SEO optimizacije je uglavnom dugoročna. Iako izlazimo u susret i klijentima koji žele jednokratnu uslugu optimizacije postojećeg sadržaja, uvek napomenemo da je za najbolje rezultate potrebno 3-6 meseci aktivnog optimizovanja sadržaja.

Analiza web sajta

Analiza web sajta je jedna od osnovnih SEO usluga za već postojeće sajtove. Klijentima nudimo izveštaj o trenutnom stanju i predloge potencijalnih rešenja za poboljšanje.

Izrada SEO strategije

Bez obzira da li već imate sadržaj na sajtu, ili sajt pravite od nule, dobro urađena SEO strategija će vam pomoći da poboljšate vidljivost sajta na pretraživačima kao i prodaju u rekordnom roku.

Optimizacija web sajta

Sajt koji se brzo učitava, koji je prilagođen različitim formatima uređaja, koji ima dobar sadržaj, čija arhitektura je usklađena sa SEO pravilima je sajt koji lako konvertuje.

Izrada plana ključnih reči

Ono što većina SEO laika ne zna, jeste da su sami sebi konkurencija. Ovo lako rešavamo planiranjem ključnih reči u skladu sa najboljim rešenjima iz prakse.

Izrada link building kampanje

Pitate se šta je tajna najbolje rangiranih sajtova? Tajna je dobro razgranata mreža povratnih linkova, a ova usluga je deo naše standardne ponude.

Tehnički SEO

Tehnički SEO rešava sve one probleme koji mogu umanjiti vidljivost, a da su nastali prilikom izrade sajta. Ovo predstavlja obiman skup provera i analize web sajta.

On-Page SEO

On-page SEO rešava sve postojeće probleme na sajtu i sprečava buduće. To je optimizacija celokupnog sadržaja na sajtu u skladu sa pretraživačima.

Off-Page SEO

Ova usluga spada u red marketinških usluga i predstavlja sve aktivnosti koje preduzimamo u cilju boljeg rangiranja sajta, a koje se ne tiču sajta direktno.

Započnimo seo saradnju

Želite da optimizujete vaš web sajt i uvećate profit? Zakažite sastanak i zajedničkim snagama ćemo pobediti vašu konkurenciju.

CENA SEO USLUGA

Cenu seo usluga diktira količina posla na web sajtu, kao i tržište za koje se radi optimizacija. Formirali smo dva paketa usluga jedan za manje/srednje biznise i drugi za velike biznise. U cenu SEO usluga nije uračunat dodatan budžet koji bi se koristio za link building.

OSNOVNI SEO PAKET

Namenjen za manje konkurentne oblasti
Od 400€ Mesečna usluga
 • Optimizacija manjih i srednjih sajtova
 • Do 10 radnih sati mesečno
 • SEO analiza
 • Izrada SEO strategije
 • Istraživanje ključnih reči
 • Analiza konkurencije
 • Praćenje Google Analitike
 • Ona Page SEO
 • Tehnički SEO
 • Link Building strategija
 • Implementacija struktuiranih podataka
 • Audit brzine web sajta
 • Izrada content ordera

NAPREDNI SEO PAKET​

Namenjen za srednje i visoko konkurentne oblasti
Od 550€ Mesečna usluga
 • Optimizacija manjih i srenjih sajtova
 • 10+ radnih sati mesečno
 • SEO analiza
 • Izrada SEO strategije
 • Istraživanje ključnih reči
 • Analiza konkurencije
 • Praćenje Google Analitike
 • Ona Page SEO
 • Tehnički SEO
 • Link Building strategija
 • Implementacija struktuiranih podataka
 • Audit brzine web sajta
 • Izrada content ordera

Zašto je SEO optimizacija sajta važna?

Osnovna svrha optimizacije za pretraživače zapravo nije samo rangiranje, već prilagođavanje sadržaja korisniku sajta. Zadovoljan korisnik sajta lako može postati kupac usluge ili proizvoda. Nezadovoljan korisnik sajta sajt napušta nakon nekoliko sekundi. Zato je važno da se potrudimo da naš sarždaj bude SEO optimizovan. 

seo
SEO optimizacija

Cilj optimizacije web sajta

Osnovni cilj je svakako što bolje pozicioniranje sajta za određene ključne reči i fraze za koje želimo da se rangiramo. Ono što je rezultat postizanja ovakvog cilja jeste konverzija. Statistički gledano, što bolje rangiran sajt, veći broj prikaza stranice, samim tim i veći volumen poseta i krajnje konverzije. SEO optimizacija igra ključnu ulogu kada je reč o kupcima koji su odmakli i stigli do krajnje faze kupovnog procesa – većina njih drži karticu u ruci, dok traži šta tačno želi da kupi – odmah i sad.

 Vrlo često se desi da potrošači u poslednjem momentu promene odluku i odluče se za kupovinu na sajtu koji je bolje rangiran na Google-u, makar i za samo jednu poziciju. 

Kako biti prvi na Google-u?

Sjajno je biti na prvoj stranici na Google-u, ali je svakako najsjajnije biti na prvoj poziciji famozne prve stranice. Kako stići do te pozicije? Srećom, za mnogo pojmova u zemlji i regionu još uvek nema dovoljno kvalitetnog sadržaja, i mnoge ključne reči i fraze vape za sjajno optimizovanim stranicama.

seo optimizacija sajtova

Niste sigurni šta vam je potrebno?

Ne brinite, rado ćemo vas saslušati i otkloniti sve potencijalne nedoumice i ukoliko je neophodno, još detaljnije pojasniti usluge koje vam nudimo.