Nauči digital uz

Mentorski
program

Učini svoj biznis profitabilnim i kroz praktične primere nauči šta je neophodno da unaprediš svoju prodaju na Internetu. Prijavi se na mentorski program i ukradi znanje od mentora u 1 na 1 seansama.

Đorđe Banjai ikonice

Kako funkcioše

MENTORSTVO

Kako bismo napredovali u poslu i ostvarili  ciljeve potreban nam je mentor koji će nas naučiti i usmeriti u kom pravcu trebamo da se krećemo. Upravo zato kreirao sam program koji je prilagođen kako početnicima, tako i preduzetnicima sa iskustvom u Instagram prodaji u kom će u direktnoj komunikaciji sa mnom, u 1 na 1 seansama uvideti koje su im sve veštine potrebne kako bi kreirali uspešan Instagram biznis, a kroz praktične i realne primere naučiti kako da te veštine primene na sopstvenim biznisima.

Šta kažu

DRUGI o MENTORSKOM
PROGRAMU

Moje

ISKUSTVO

Da bih potkrepio ovu priču, rećiću vam nešto vise o sebi – Digitalnim marketingom se bavim više od 6 godina i u svojoj dosadašnjoj karijeri sam imao prilike da radim sa nekim od vodećih regionalnih i međunarodnih, korporativnih klijenata, ali isto tako i sa malim porodičnim firmama kojima sam uspeo da postavim temelje dobrog internet poslovanja zbog kojih i dan danas rade na internetu, a neki čak i skaliraju svoje biznise.Odlučio sam da da svo znanje koje imam iz oblasti internet prodaje i digitalnog marketinga pretočim u edukativni sadržaj i da vam kroz plaćene kurseve iz određenih oblasti, priručnike, mentorske programe ali i besplatne savete pomognem da osposobite svoje biznise za internet poslovanje i uplovite u vode digitalnog marketinga.

0 +
GODINE ISKUSTVA
0 +
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0 %
USPEŠNOST NA PROJEKTIMA

Počnimo sa saradnjom

PRIJAVI SE VEĆ DANAS

MENTORSTVO

Mentorski program
147
99
Mesečno od
  • Postavljanje ciljeva
  • Kreiranje strategije
  • 4 susreta mesečno
  • Rad individualno i u grupama
  • Praćenje procesa klijenata
Najtraženije