Reši bilo koji problem uz

KONSULTACIJE

Identifikuj koji problemi su skriveni na tvom Instagram profilu i dođi do brzog rešenja koje će unaprediti tvoje poslovanje. Preskoči besomučno guglanje i potragu za pravim odgovorom u moru informacija.

Konsultacije Đorđe Banjai

Kako funkciošu

KONSULTACIJE

U digitalnom poslovanju u 21. veku vreme je najvažniji resurs i upravo zato je važno da ga uštedite koliko god je to moguće. Znate onu situaciju kada imate neki problem a ne znate odakle da počnete da ga rešavate? Ja je znam i često sam se sa njom susretao. A kako sam to prevazišao? Tako što sam pitao stručnjaka za pomoć. Na konsultacijama u 1 na 1 sesijama odgovaram na sva vaša tehnička pitanja, identifikujem stavke koje mogu da prave problem i asistiram prilikom unapređenja strategije nastupa na društvenim mrežama.

Šta misle

DRUGI o KOnsultacijama

Moje

ISKUSTVO

Da bih potkrepio ovu priču, rećiću vam nešto vise o sebi – Digitalnim marketingom se bavim više od 6 godina i u svojoj dosadašnjoj karijeri sam imao prilike da radim sa nekim od vodećih regionalnih i međunarodnih, korporativnih klijenata, ali isto tako i sa malim porodičnim firmama kojima sam uspeo da postavim temelje dobrog internet poslovanja zbog kojih i dan danas rade na internetu, a neki čak i skaliraju svoje biznise.Odlučio sam da da svo znanje koje imam iz oblasti internet prodaje i digitalnog marketinga pretočim u edukativni sadržaj i da vam kroz plaćene kurseve iz određenih oblasti, priručnike, mentorske programe ali i besplatne savete pomognem da osposobite svoje biznise za internet poslovanje i uplovite u vode digitalnog marketinga.

0 +
GODINE ISKUSTVA
0 +
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0 %
USPEŠNOST NA PROJEKTIMA

Počnimo sa rešavanjem problema

PRIJAVI SE VEĆ DANAS

KONSULTACIJE

Idividualne konsultacije
69
99
Sat vremena
  • Rešavanje konkretnih problema
  • Tehnička analiza marketing kanala
  • Strateška analiza
  • Strateško savetovanje